App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
932663512-606091725
BC Motos YAMAHA
FITWELL
Facebook
INFORMACIÓ ACTUALITZADA 1 DE JUNY
26/05/2020

Ens sap molt greu tenir que informar-vos que ahir per la nit la Federación Española de Padel seguint les indicacions del CSD va comunicar que tots els centres coberts de padel no poden obrir partits de 2x2 ni 1x1 fins a la Fase II, contradient el comunicat oficial que van emetre el passat dimarts per la tarda. No cal que us diguem quina es la nostra impotència davant tantes incongruències i poca professionalitat per part dels estaments oficials i el perjudici que per la seva incapacitat ens produeixen a nosaltres com a empresa i a vosaltres com a consumidors.
 
Per tant, a partir de demà fins divendres obrirem de 9:30h a 14:30h nomes per classes particulars. El cap de setmana vinent romandrem tancats.
 
Reserves:
 
Per totes aquelles reserves ja pagades d’aquesta setmana, se us posaran els diners com saldo en el vostre moneder i podreu fer-ne ús a partir del moment en que ens sigui permès obrir. Per totes aquelles reserves no pagades d’aquesta setmana entre dimarts i diumenge, simplement les anul·larem.
 
Classes particulars:
 
Les classes particulars individuals podran seguir segons el previst (no hi ha canvi en les restriccions en aquest aspecte). Per concertar classes truqueu al telèfon mòbil 606091725

« Volver